Fotografiranje

POROČNA FOTOGRAFIJA

Poroka je prelomnica in trenutek, na katerega se dolgo pripravljamo. V tem pomembnem dnevu si mladoporočenca obljubita večno ljubezen, zvestobo in zaupanje. Poročni fotograf, ki je zadolžen, da dokumentira dogajanje tako pomembnega dne, prevzame veliko odgovornost. Pokazati mora vse svoje znanje in kreativnost, da bodo fotografije, sestavni del poročnega albuma ali foto knjige uspešno narejene in bodo zadovoljile okus in pričakovanja neveste in ženina.

Poročna fotografija ne bo le pomemben spomin. Narejena je zato, da prikliče čustva in občutke, razpoloženje poročnega dne. Osebno se posvetim vsakemu paru posebej, zato da določimo, kakšna poročna fotografija vama je všeč. Glede na število svatov in na potek poroke, lahko izbirete enega izmed paketov iz ponudbe:

  • zlati paket,
  • srebrni paket,
  • bronasti paket.

Poročna fotografija naj bo skrb fotografa, mladoporočenca naj uživata v prečudovitem poročnem dnevu in zabavi. Poročni fotograf, ki se spozna in obvlada svoj posel, vam bo naredil poročni dan popoln. Poroka bo še dolga leta ovekovečena na čudovitih poročnih fotografijah. Fotografiramo poroke od samih priprav neveste in ženina do zaključnega razreza torte.

OSTALA PONUDBA

Za podjetja fotografiramo izdelke in izdelamo ponudbe za kataloge, prospekte, koledarje, tiskovine, časopise ipd. Fotografiramo na terenu in v studiu (portret, otroci, novorojenčki, nosečnice, hišni ljubljenčki, nepremičnine, modni book ipd.). Fotografiramo tudi prireditve, tako osebne kot tudi poslovne narave: obletnice, birme, krsti, rojstni dnevi, koncerti ipd.

Tomaž Markun
m: +386 (0)40 206 111
e: tomaz.markun@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Euro foto, d.o.o., Kranj | Poslovna cona A20, 4208 Šenčur | 04/60 00 200 | info@eurofoto.si