Panasonic G3

Panasonic G3

DMC-G3 vsebuje na novo razvit senzor za sliko 16.0-megapixel Live MOS, ki je odličen za foto snemanje tudi zaradi majhnega slikovnega šuma kot tudi same sestave vezja. Odlično se dopolnjuje Venus Engine FHD, ki poskrbi za brezhibno obedalov barvnega signala, odpravlja šum v sliki in optimizira celoten posnetek. Odlično za posnetke narejene v pogojih slabe osvetlitve.

DMC-G3 ima najhitrejše ostrenje slike na svetu Light Speed AF v času 0.1 sekunde** , kar smo dosegli z povečanjem pogonskega dela iz 60 sličic na sekundo na kar 120 sličic na sekundo. Polno področje ostrenja slike deluje na celotnem področju, od roba do roba fotografije. Kombinacija Touch AF in natančno ostrenje AF s pomočjo MF assist naredi DMC-G3 hitrega in enostacnega za uporabo, tako za običajnega uporabnika kot prave fotografe.

DMC-G3 deluje z objektivi Micro Four Thirds standarda, in ima najlažje in najmanjše ohišje na svetu.* Zasnova aparata brez zrcalne zaslonke omogoča odličen pregled slike na iskalu 1.440,000 točk LVF (Live View Finder). Oba, iskalo LVF in 3.0" Free-angle LCD omogočata pogled "v živo", s pravim zornim poljem, ki ustreza v 100 % tistemu kar se shrani. Glavni namen izmenljivega objektiva je, da z uporabo drugih objektivov ustvarite bolj dinamične in drugačne vrste posnetkov. DMC-G3 vam omogoča uporabo objektivov LUMIX G / LEICA DG.

DMC-G3 lahko snema video v ločljivosti 1920 x 1080 full HD. AVCHD format omogoča skoraj dvakrat več časa za snemanjem v HD ločljivosti kot običajni Motion JPEG format. Mikrofon je stereo, snemanje zvoka se izvaja v načinu Dolby Digital Stereo Creator, kar je zagotovo najboljša možnost snemanja zvoka na fotoaparatu. Funkcija Touch AF za video snemanje omogoča profesionalno ostrenje slike. Z dotikom željenega subjekta na zaslonu se ostrenje slike prense na le-tega in mu daje vso potrebno poudarjenost.

* Za fotoaparat z izmenljivim objektivom in iskalom, do 12 Maja 2011. ** Čas do izostritve slike je merjen na DMC-G3 z objektivom LUMIX G VARIO HD 14-140mm / F4.0-5.8 ASPH. / MEGA O.I.S. (H-VS014140)*** in premikom leč do položaja “2m” od položaja neskončno. Zoom je na širokem pogledu. Panasonicov način meritev. *** The firmware must be updated to Ver. 1.3 or later.

Euro foto, d.o.o., Kranj | Poslovna cona A20, 4208 Šenčur | 04/60 00 200 | info@eurofoto.si