Predstavitev podjetja

Podjetje Euro foto, d.o.o., Kranj je bilo ustanovljeno leta 1992. Sprva smo delovali kot ena maloprodajna enota z dvema zaposlenima. V začetku poslovanja je bilo podjetje usmerjeno izkljčuno na trženje fotografskega materiala, blaga in storitev.

Leta 1996 je podjetje začelo delovati tudi na področju veleprodaje. Postopoma smo odpirali tudi nove maloprodajne enote, tako da jih imamo sedaj šest: v Kranju, Mengšu, Medvodah, Kamniku, Ljubljani in eno v Idriji.

Od začetka poslovanja pa vse do danes se trudimo, da bi si pridobili zastopstva  in partnerstva priznanih podjetij doma in v tujini. Najbolj znana podjetja, s katerimi sodelujemo, so naslednja:

Bowens – studijska in terenska razsvetljava in oprema, Case logic – foto torbe, dodatna foto oprema,Thule - foto torbe, pohodni nahrbtniki, strešni prtljažniki..,  Goldbuch  – albumi in okvirji,Gepe -  dia okvirčki, saržerji in pribor , Giemme – poročni albumi, Ilford – vse za črnobelo fotografijo , Innova albumi in okvirji ,  Mitschubishi Electric – foto printerji, Moller Therm – različne merilne naprave: termometri, barometri, kompasi, SPC international – foto programi, Silicon Power – spominjski mediji,   Zep di Zanon foto albumi in okvirji.

Komercijalisti na terenu vsak dan osebno kontaktirajo s stalnimi strankami, pridobivajo nove in jih seznanjajo z novostmi. Vsaj trikrat na leto pripravljamo hišne sejme. V vzorčni sobi lahko naše stranke same ali s pomočjo sodelavcev, pregledajo vse artikle, ki jih imamo na zalogi.

V zadnjih nekaj letih lahko naše artikle kupujete v skoraj vseh trgovinah poslovnih sistemov Mercator, Merkur, Interspar, Engrotuš, Le-clerc, Harvey Norman, pri ponudnikih spletne trgovine, ter foto trgovinah in fotografih širom Slovenije.

V lastnem skladišču poskrbimo, da naročeno blago naši vozniki kar najhitreje dostavijo strankam. V svojem voznem parku imamo  večja in manjša dostavna vozila. Urnik dostave je v naprej določen in je našim strankam poznan. Izjemoma, po dogovoru, blago dostavimo tudi izven ustaljenega reda.

Avgusta 2007 smo se preselili v nove prostore, ki so v neposredni bližini avtoceste in letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, s čimer je omogočen lažji dostop kupcem in dobaviteljem.

Euro foto, d.o.o., Kranj | Poslovna cona A20, 4208 Šenčur | 04/60 00 200 | info@eurofoto.si